6. Trakya Bilim Şenliği TÜBAT Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu (TÜBAT) ev sahipliğinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Topluluklarının desteği ile  02-03 Nisan 2022 tarihlerinde “6. Trakya Bilim Şenliği” düzenlendi. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 6. Trakya Bilim Şenliği’ne Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Filiz AKATA, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer AVLAN, Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Filiz AKATA ve TÜBAT Başkanı Sıla ER’in açılış konuşmalarının ardından öğrencilerin sözlü bildirileri ve öğretim üyelerinin sunumlarıyla devam eden programda öğrenci poster bildirileri de yer aldı. Eğitici ve birbirinden farklı alanlarda yapılan atölye çalışmalarıyla Bilim Şenliği programı renklendi. Prof. Dr. Fulya Öz PUYAN, Doç. Dr. Servet ALTAY, Doç. Dr. Elif Gülsüm ÜMİT, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ethem CAKCAK ve TMSJ Editörlerinden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilen sözlü bildiriler ve poster bildirilerinin dereceleri açıklandı. TÜBAT kurucularından Prof. Dr. Dinçer AVLAN’ın kapanış konuşmasının ardından teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle 6. Trakya Bilim Şenliği sona erdi.

Bilim Şenliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen TÜBAT üyelerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 05.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 603 kez okundu.