2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı için Ukrayna’daki Yükseköğretim Kurumlarından Fakültemize yatay geçiş kayıt hakkı kazanıp kayıt yaptıran 2 ve 3. sınıf öğrencilerinin eğitime başlayacakları sınıfların belirlenmesi amacıyla yapılacak sınav hakkında duyuru

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı için Ukrayna’daki Yükseköğretim Kurumlarından Fakültemize yatay geçiş kayıt hakkı kazanıp kayıt yaptıran 2 ve 3. sınıf öğrencilerinin eğitime başlayacakları sınıfların belirlenmesi amacıyla 15 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 09:30’da Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde yer alan Tıp Fakültesi Dershane Bloğunda (Tıp Fakültesi Dekanlık binasının yanındaki bina) sınav yapılacaktır.

Kayıt yaptıran 2 ve 3. sınıf öğrencilerinin belirtilen tarih ve saatte Tıp Fakültesi Dershane Bloğunda bulunmaları gerekmektedir.

Bu içerik 16.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 659 kez okundu.