2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. ve 2. Sınıf Öğrencilerimize Duyuru

1. Hastane gezileri programımız 2. Sınıflarda 13 Ekim 2021, 1. Sınıflarda da 3 Kasım 2021 tarihinde başlayacaktır.
  2. Programı MEDU-Trakya üzerinden takip ederek, ziyaret edeceğiniz bölümleri ve tarihleri ekteki dosyadan inceleyerek öğrenmeniz gerekmektedir.
  3. Ziyaret esnasında kullanılacak olan formlara, MEDU-Trakya program içinde yer alan “Davranışsal ve Sosyal Beşeri Bilimler-Bilim Okuryazarlığı Kurulu” içinde bulunan “Grup Çalışması” bölümünden ulaşabilirsiniz.
  4. Ziyaret grupları iki kişiden oluşmakta ve ziyaretlerin birlikte yapılması gerekmektedir.
  5. Radyoloji Anabilim Dalında Sekreter Şenay Hanım, Medikal Onkoloji Bilim Dalında Sekreter aracılığı ile Prof. Dr. İrfan ÇİÇİN ya da yetkilendirdiği öğretim üyesi ve Psikiyatri Anabilim Dalında ise Sekreter Zeki Bey aracılığı ile ziyaretler gerçekleştirilecek olup, diğer birimlerde özel olarak uygulanacak bir prosedür bulunmamaktadır. Genel bilgilendirme esnasında nasıl hareket edileceği açıkça tarafınıza bildirilecektir.
  6. Doldurulan formlar, birim yetkilisine imzalatılacak, formların fotoğrafları çekilecek/scannerdan taranarak MEDU-Trakya’da ayrılan alana o haftanın Cuma günü saat 23.55’a kadar yüklenecektir.
  7. Süreçte herhangi bir sorun yaşandığında geribildirimde bulunulması beklenmektedir.
  8. Anlık sorunların çözümü için sınıf koordinatörünüz ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Bu içerik 12.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1444 kez okundu.