2020-2021 Eğitim Yılı 3. Sınıf THU Yeterlik İçin Video Gönderim Listesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı “Temel Hekimlik Uygulamaları (THU) Yeterlilik Sınavı” nın yöntemi Fakülte Kurulumuzda görüşülerek Fakültemiz 3. sınıf öğrencilerinin “Temel Hekimlik Uygulamaları Yeterlilik Sınavı”nın Covid-19 pandemisi nedeniyle online yapılmasına, öğrencilere verilecek en az iki uygulama ödevinin THU Beceri Rehberleri doğrultusunda videolarının çekilmesine, videoların birinin “Anamnez Alma” diğerinin de 3. sınıfta gösterilen “Fizik Muayene” yöntemlerinden seçilmesine, çekilen videoların sorumlu öğretim üyelerine gönderilmesine karar verilmiştir.

Bu karar doğrultusunda; her öğrenci ekli listede belirtilen akademisyenin mail adresine THU Yeterlilik Sınavı ile ilgili hazırlamış olduğu 1 adet "Anamnez Alma" (4 dk) ile 1 adet Fizik Muayene videoları (4 dk) 21 Haziran 2021 mesai bitimine kadar gönderecektir.

Bu içerik 17.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 574 kez okundu.