2019-2020 EĞİTİM YILI 4. ve 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE



 

ALAN İÇİ SEÇMELİ DERS TERCİHLERİNİZİ YAPINIZ


Değerli Öğrencilerimiz;

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı için 1 yılda 4 dönem olacak şekilde STAJ KURULLARININ DEĞİŞME TARİHLERİNE UYGUN OLARAK HAZIRLANAN alan içi seçmeli ders tercihlerinizi aşağıda verilen linki kullanarak yapabilirsiniz.  Sınıflara göre tercih işlemlerinin yapılabileceği gün ve saatler aşağıda verilmiştir:

     4.sınıf öğrencilerimiz   02  Eylül 2019 Pazartesi 06:00  ile 23:55 saatleri arasında
     5.sınıf öğrencilerimiz   03  Eylül 2019 Salı 06:00  ile 23:55 saatleri arasında

Öğrencilerimizin tercihlerini yaparken dikkat etmelerinin gerekli olduğu önemli konular aşağıda sunulmuştur.

  1. Bu yıl da geçtiğimiz yılda olduğu gibi alan içi seçmeli dersler tüm eğitim dönemine yayılmış olup her hafta Cuma günleri 10.30 ile 12.20 saatleri arasında yapılacaktır.
  2. Her öğrencimiz her bir staj kurulu dönemi için 1 alan içi seçmeli ders tercih etmeli, 1 yılda her bir sınıf için toplam 4 alan içi seçmeli ders tercihi yapmalıdır. Çapraz öğrencilerimiz ise herhangi bir hak kaybına maruz kalmamak için en az dört ders seçmelidirler. Gerekli düzenleme öğrenci işleri tarafından yapılacaktır. Bu noktada belirleyici olacak olan unsur, geçen sene almış oldukları seçmeli ders sayısıdır. Aşağıdaki sınıf listelerinden ilgili öğrenciler durumlarını görebilirler.
  3. Alan içi seçmeli ders tercihlerinin etkin bir şekilde uygulanabilmesi için Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile birlikte çalışılmış ve yazılımın izin verdiği ölçüde bazı önlemler alınmıştır. Bu birimin önerisiyle tercihlerin hem mesai saati dışı hem de mesai saatlerini de kapsayacak şekilde yapılması planlanmıştır. Aşırı yüklenmeye neden olmamak için her öğrencimizin sadece bir sayfa açması önerilmekte, sistemi kilitleyecek şekilde giriş yapan IP numaralarının saptanması ve bu numaralardan girişlerin engellenmesi planlanmaktadır.
  4. Her türlü önlemin alınmasına karşın bazı öğrencilerimizin tercih yapmayacağı veya yapamayacağını öngörmekteyiz. Bu öğrencilerimiz de Dekanlığımız tarafından sistematiği önceden tanımlanmış bir örüntüyle alan içi seçmeli derslerine yerleştirilecektir.
  5. Her alan içi seçmeli ders kurulu için belli sayıda tanımlanmış olup, yeterli sayıda tercih edilmeyen alan içi seçmeli dersler açılmayacaktır. Bu grupta yer alan öğrenciler yine sistematiği önceden tanımlanmış bir örüntüyle alan içi seçmeli derslerine Dekanlığımız tarafından yerleştirilecektir.
  6. Öğrencilerimiz bilgi işlem şifrelerinin çalışıp çalışmadığını önceden kontrol etmelidirler.

Öğrencilerimizin,  başarılı bir alan içi seçmeli ders dönemi geçirmelerini dileriz.


-  Öğrenci listesini Kontrol etmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

         4.Sınıf         5.Sınıf

-  4. Sınıf Ders/staj  künyelerini incelemek için tıklayınız.
-  5. Sınıf Ders/staj  künyelerini incelemek için tıklayınız.

-  Tercih yapmak için tıklayınız 


    Açılacak seçmeli ders başlıkları ve ilgili öğretim üyeleri listesi  

           4.Sınıf         5.Sınıf








Ek Dosyalar
Bu içerik 29.08.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 5524 kez okundu.