2019-2020 EĞİTİM YILI 2. ve 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

ALAN İÇİ SEÇMELİ DERS TERCİHLERİNİZİ YAPINIZ

Değerli Öğrencilerimiz;

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı için 1 yılda 4 dönem olacak şekilde DERS KURULLARININ DEĞİŞME TARİHLERİNDEN BAĞIMSIZ OLARAK HAZIRLANAN alan içi seçmeli ders tercihlerinizi aşağıda verilen linki kullanarak yapabilirsiniz. Sınıflara göre tercih işlemlerinin yapılabileceği gün ve saatler aşağıda verilmiştir:

2. sınıf öğrencilerimiz 09 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 06:00 ile saat 23.55 arasında,
           3.sınıf öğrencilerimiz 10 Eylül 2019 Salı günü saat 06:00 ile saat 23.55 arasında tercih yapabileceklerdir.

Öğrencilerimizin tercihlerini yaparken dikkat etmelerinin gerekli olduğu önemli konular aşağıda sunulmuştur.

1. Bu yıl alan içi seçmeli dersler tüm eğitim dönemine yayılmış olup her hafta Çarşamba günleri yapılacaktır,
  2. Her öğrencimiz 1 yılda her bir sınıf için toplam 4 alan içi seçmeli ders tercihi yapmalıdır.
  3. Alan içi seçmeli ders tercihlerinin etkin bir şekilde uygulanabilmesi için Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile birlikte çalışılmış ve yazılımın izin verdiği ölçüde bazı önlemler alınmıştır. Aşırı yüklenmeye neden olmamak için her öğrencimizin sadece bir sayfa açması önerilmekte, sistemi kilitleyecek şekilde giriş yapan IP numaralarının saptanması ve bu numaralardan girişlerin engellenmesi planlanmaktadır.
  4. Öğrencilerimiz bilgi işlem şifrelerinin çalışıp çalışmadığını önceden kontrol etmelidirler.
  5. Alan dışı ders tercihleriniz için Rektörlüğün ilgili birimlerinden yapılacak duyuruları takip etmeniz gerekir

Öğrencilerimizin, başarılı bir alan içi seçmeli ders dönemi geçirmelerini dileriz.

NOT: Süreç başlangıçlarında aşırı yüklenme nedeniyle sisteme girişle ilgili sorunlar yaşanabilir, sabırlı olunmalı, tek sayfa üzerinden işlem yapmalı ve bu durum yazılımın çalışmadığı yönünde yorumlanmamalıdır.

-  Öğrenci listesini Kontrol etmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

2.Sınıf öğrenci listesi                 3.Sınıf öğrenci listesi

2. Sınıf alan içi ders listesi         3. Sınıf alan içi ders listesi

-  Ders/staj  künyelerini incelemek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

2. Sınıf                                      3. Sınıf

-  Tercih yapmak için
tıklayınız

Bu içerik 05.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 12113 kez okundu.