2018 Yılı II. Eğiticilerin Eğitimi Programı Başladı

2018 YILI II. EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ

Mezuniyet öncesi ve sürekli mesleki gelişim standartlarını karşılamak amaçlı düzenlenen Eğiticilerin Eğitimi Programımızın ikincisi 19 kişilik öğretim üyesi/görevlisinin katılımı ile Balkan Kongre Merkezinde başlamıştır. Programın ilk basamağı 2 (24-25 Mayıs 2018), ikinci basamağı ise (28-29-30 Mayıs 2018) 3 günden oluşmaktadır. Beş günlük programda Temel, Klinik Beceriler Eğitimi ve Ölçme Değerlendirme yöntemleri konusunda bilgi paylaşımında bulunulacaktır. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Özlem Sarıkaya’nın yöneticiliğinde yapılan kursumuzda, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Albena Gayef, Sayın Doç. Dr. Yasemin GÖRGÜLÜ, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ruhan Deniz TOPUZ ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ömer SALT eğitici olarak yer almaktadır.

Sürekli Mesleki Gelişim kapsamında  Eğiticilerin Eğitimi Programlarımız önümüzdeki zaman dilimlerinde de devam edecektir. Programımızın gerçekleştirilmesine katkı veren herkese teşekkürler eder, saygılar sunarız.

Bu içerik 29.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1070 kez okundu.