2018 Yılı II. Eğiticilerin Eğitimi

Mezuniyet öncesi ve sürekli mesleki gelişim standartlarını karşılamak amaçlı düzenlenen Eğiticilerin Eğitimi Programımızın ikincisi 18 kişilik öğretim üyesi/görevlisinin katılımı ile Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Programın ilk basamağı 2 (24-25 Mayıs 2018), ikinci basamağı ise (28-29-30 Mayıs 2018) 3 günden oluşmuştur. Beş günlük programda Temel, Klinik Beceriler Eğitimi ve Ölçme Değerlendirme yöntemleri konusunda bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Özlem SARIKAYA’nın yöneticiliğinde yapılan kursumuzda, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Albena GAYEF, Sayın Doç. Dr. Yasemin GÖRGÜLÜ, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ruhan Deniz TOPUZ ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ömer SALT eğitici olarak yer almıştır.

Bu içerik 04.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 881 kez okundu.