2018-2019 Eğitim Yılı Mazeretli Ders Kayıt Başvuruları

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KAYIT HAFTASINDA MAZERETLERİ NEDENİYLE DERS KAYDINI YAPTIRAMAYAN ÖĞRENCİLERİN MAZERETLİ DERS KAYITLARI  İÇİN 24-28 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA MAZERETLERİ BELİRTEN DİLEKÇE  VE VARSA MAZERET BELGELERİYLE DEKANLIĞIMIZA  BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

İLGİLİ YÖNETMELİK MADDE AŞAĞIYA ÇIKARILMIŞTIR.

KAYIT YAPTIRAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM SINAV YÖNETMELİĞİ

Kayıt yenileme ve öğrenci katkı payı

MADDE 8 – (1) Her eğitim-öğretim yılı başında öğrencinin, bir önceki dönemdeki başarı durumuna göre, bu Yönetmelik hükümleri çerçevesinde ve 2547 sayılı Kanunun 46 ncı maddesi hükümlerine göre belirlenen katkı payını yatırması halinde kaydı yeniden yapılır.

(2) Dekanlığın, ilgili mevzuata uygun olarak, ilan edeceği tarihler arasında kaydını yenilemeyen öğrenci, o eğitim-öğretim yılına devam etme hakkını kaybetmiş olur. Kaybedilen o yıl eğitim süresinden sayılır.

(3) Devamsızlık sınırını aşmamak koşuluyla, süresi içinde kayıtlarını yenilemeyen öğrencilerin kayıtları, Mazeretlerinin haklı ve geçerli olduğuFakülte Yönetim Kurulunca kabul edilmesi halinde yenilenir.

Bu içerik 24.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 989 kez okundu.