2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıf Öğrencileri için Alan içi Seçmeli Ders Tercihleri



1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

ALAN İÇİ SEÇMELİ DERS TERCİHLERİNİZİ YAPINIZ

Değerli Öğrencilerimiz;

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için 1 yılda 4 dönem olacak şekilde DERS KURULLARININ DEĞİŞME TARİHLERİNDEN BAĞIMSIZ OLARAK HAZIRLANAN alan içi seçmeli ders tercihlerinizi aşağıda verilen linki kullanarak;

15 Eylül 2017 Cuma günü saat 08:00 ile 18 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 08:00 arasında yapabilirsiniz.

 

Öğrencilerimizin tercihlerini yaparken dikkat etmelerinin gerekli olduğu önemli konular aşağıda sunulmuştur.

  1. Bu yıl alan içi seçmeli dersler tüm eğitim dönemine yayılmış olup her hafta Çarşamba günleri 13.30 ile 17.20 saatleri arasında yapılacaktır.
  2. Her öğrencimiz 1 yılda her bir sınıf için toplam 4 alan içi seçmeli ders tercihi yapmalıdır.
  3. Alan içi seçmeli ders tercihlerinin etkin bir şekilde uygulanabilmesi için Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile birlikte çalışılmış ve gerekli tüm önlemler alınmıştır. Ancak sistemin açıldığı ilk saatlerde aşırı yüklenme nedeniyle bazı aksaklıkların yaşanabileceği düşünülmektedir. Bu durumun yaşanmaması için tercih yapacak olan her öğrencimizin sadece bir sayfa açması önerilmekte, sistemi kilitleyecek şekilde giriş yapan IP numaralarının saptanması ve bu numaralardan girişlerin engellenmesi planlanmaktadır.
  4. Her türlü önlemin alınmasına karşın bazı öğrencilerimizin tercih yapmayacağı veya yapamayacağını öngörmekteyiz. Bu öğrencilerimiz de sistematiği önceden tanımlanmış bir örüntüyle alan içi seçmeli derslerine Dekanlığımız tarafından yerleştirilecektir.
  5. Kontenjanlar maksimum 18 kişi olarak belirlenmiş olup, yeterli sayıda tercih edilmeyen alan içi seçmeli dersler açılmayacaktır. Bu grupta yer alan öğrenciler yine sistematiği önceden tanımlanmış bir örüntüyle alan içi seçmeli derslerine Dekanlığımız tarafından yerleştirilecektir.
  6. Ders seçimleri için aşağıda sunulan dosyadan derslerin başlık ve içerikleriyle kimler tarafından verileceğine dair ayrıntılı bilgilere ulaşmak mümkün olacaktır.
  7. Öğrencilerimiz bilgi işlem şifrelerinin çalışıp çalışmadığını önceden kontrol etmelidirler.

Başarılı bir alan içi seçmeli ders dönemi geçirmelerini dileriz.

NOT: 1. Sınıf öğrencilerilerimizin rahat bir şekilde tercih yapabilmeleri için sistem 3 (üç) gün süreyle açık tutulacaktır. İlk saatlerde aşırı yüklenme nedeniyle sisteme girişle ilgili sorunlar yaşanabilir, sabırlı olunmalı, tek sayfa üzerinden işlem yapmalı ve bu durum yazılımın çalışmadığı yönünde yorumlanmamalıdır.


-  Öğrenci listesini Kontrol etmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

   1. Sınıf

-  Ders/staj  künyelerini incelemek için tıklayınız.

-  Tercih yapmak için tıklayınız 



Ek Dosyalar
Bu içerik 08.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 4103 kez okundu.