2017-2018 Bahar Dönemi Danışmanlık Sistemi Hakkında DUYURU

Değerli Öğrencimiz,

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Danışmanlık Sistemi kapsamında 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde toplam 829 öğrenci  (öğrencilerin %55’i) tarafından 153 danışman öğretim üyesi ile danışmanlık görüşmesi yapılmış bulunmaktadır. Görüşmeler ile ilgili bildirimler danışman öğretim üyeleri tarafından Dekanlığımıza ulaştırılmıştır.

Görüşmelerin sınıflara göre dağılımı aşağıdaki şekildedir.

1. Dönem:181 kişi (%57)
  2. Dönem: 184 kişi (%69)
  3. Dönem: 180 kişi (%67)
  4. Dönem: 123 Kişi (%46)
  5. Dönem: 116 Kişi (%54)
  6. Dönem: 45 Kişi (%25)

Danışmanlık sistemi Bahar Dönemi görüşmeleri Nisan ve Mayıs ayları boyunca yapılacaktır. Bu görüşmeler için, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde (Mayıs ayı sonuna kadar) bahar dönemi kişisel gelişim planını (KİGEP) formlarını hazırlamanız, danışman öğretim üyesinden randevu alarak yüz yüze görüşme yapmanız beklenmektedir.  Bu görüşmelerin sizin akademik ve sosyal gelişiminize, Fakülte içerisindeki iletişimin artmasına önemli katkısı olacaktır.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi ve formlar web sayfamızda yer alan Akademik Danışmanlık Sistemi içerisin bulunmakta olup aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz.

Derslerinizde başarılar dileriz.

Bu içerik 17.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1254 kez okundu.