11. Uluslararası Trakya Aile Hekimliği Kongre Duyurusu

Fakültemiz Aile Hekimliği Anabilim Dalı'nın gelenekselleşen Bilimsel Toplantı zincirinin 11’incisi 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında bilim insanlarıyla buluşuyor.
Bu yılki teması "Family Medicine in Restoring Life-Hayatı Onarma Sürecinde Aile Hekimliği" olarak belirlenen kongrede İrlanda'dan Bangladeş'e 11 farklı ülkeden Aile Hekimliği disiplininin tanınmış ve yetkin akademisyenleri pandemi sonrası dünyada Aile Hekimliğinin rolü konusunda birikimlerini tartışma fırsatı bulacaklar.
Kongre için bildiri yükleme süresi 15 Şubat günü sona erecek. Kongreye kabul edilen bildiriler tam metin olarak SCOPUS, Tr-Index ve diğer pek çok saygın indeks tarafından taranmakta olan Eurasian Journal of Family Medicine ( ejfm.trakya.edu.tr ) dergisi Supplementinde yayınlanacak.
Kongreye ilişkin detaylı bilgiye https://tahek.esfam.org adresinden ulaşılabilir.

Bu içerik 10.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 450 kez okundu.