1. Ulusal Tıp Öğrencileri Proje Yarışması

Sayın Tıp Fakültesi Dekanlığı

28-29 Mart 2013 tarihlerinde Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından uluslararası davetli konuşmacıların katılacağı ‘’I. ULUSAL TIP ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI’’ düzenlenecektir. Etkinlikte katılım ücreti alınmamakta olup, başvuru yapan ilk 50 öğrencinin konaklama ve yemek giderleri tarafımızdan karşılanacaktır. Etkinliğimiz kapsamında kurulan Bilimsel Değerlendirme Kurulu tarafından projeler ön değerlendirilme sonucunda ilk üçe giren proje önerisi sahiplerine para ödülü verilmesi, iki araştırmacıya da özel ödül kapsamında yurt dışı stajı için uçak bileti verilmesi planlanmıştır. Yurt dışı stajlarından bir tanesi MD Anderson Kanser Araştırma Enstitüsü (Houston-USA) olup, diğeri kişinin belirleyeceği Avrupa ülkesi olacaktır. Etkinliğe ilişkin afiş ve broşürler ekte olup, etkinliğin tarafınızca tüm öğretim üyelerinize ve öğrencilerinize duyurulması için gereğini saygılarımla arz ederim.

Prof. Dr. H. Seda VATANSEVER

Organizasyon Sorumlusu

Celal Bayar Üniversitesi

Tıp Fakültesi

Histoloji-Embriyoloji AD

Tel: 236 233 1920 Dahili: 435

Faks: 236 233 1466

Cep: 0532 573 08 20

e-mail: seda.vatansever@cbu.edu.tr

Bu içerik 05.03.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1700 kez okundu.