1.Sınıf 3.Ders Kurulu Poster Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Sindirim ve metabolizma konularının ağırlıkta olduğu 3. Ders Kurulu kapsamında, 7. Nisan.2015 tarihinde ikincisi düzenlenen poster günü, Tıp Fakültesi anfisinde yapılmıştır. Poster gününde, Dönem 1 öğrencileri tarafından 15 poster başarıyla hazırlanmış ve sunulmuştur. Posterler çok sayıda öğretim üyesi, doktora, yüksek lisans ve lisans öğrencisi tarafından ziyaret edilerek ilgi ile izlenmiştir. Hazırlanan posterler öğretim üyeleri ve öğrencilerin oluşturduğu bir komisyon tarafından değerlendirilmiş ve en iyi üç poster seçilmiştir.

Poster gününe katılan tüm öğrencileri tebrik ediyor, katkıda bulunan öğretim üyelerine teşekkür ediyoruz.

2015-Posterleri

1-  Beyin Bağırsak Ekseninde Tartişmalı Hipotez: Otizm Ve “Leaky Gut” (Furkan Koç, Ece Özkaya, Gözde Acar, Yağmur Kocasarı,  Danışman : Öğr. Gör. Dr. Oktay KAYA)

2-  Glikoz-6-Fosfat Dehidrogenaz Eksikliği Ve Favizm  (Güncel  Yüksel, İpek Balaban, Mervenur Ş. Kisa, Esra Temel Danışman :Öğr. Gör. Dr. Gülben SAYILAN ÖZGÜN)

3- Çağımızın Pandemisi: Metabolik Sendrom X (Yeliz Ateş, Çağatay Atli, Hasan Akgül, Asiye Sibiç, Danışman : Prof. Dr. Necdet SÜT)

Diğer Posterler:

•   Hipoglisemi
  •   Özofagus Sfinkterinin Yapısı Ve Fonksiyonları
  •   Hamburgerin Yolculuğu
  •   Hıçkırık
  •   Diyabetinle Yüzleş
  •   Az Bilinen Yaygin Bozukluk: Bulumiya Nervoza
  •   Aleovera Ve Kanser
  •   Von Gierke Hastalığı (Tip I Glikojenoz)
  •   Laporoskopik Gastrik Sleeve Ameliyatı
  •   Takviye Gıdaların Amatör Ve Profesyonel Sporcular Üzerine Etkileri
  •   Kistik Fibrosisin Gastrointestinal Sistem Üzerine Etkileri
  •   Hekimlerin Dedikleri mi Yaptıkları mı?
Bu içerik 13.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1688 kez okundu.