Öğretim Üyemizi Tebrik Ederiz - 23.02.2017

Fakültemiz Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Zafer KOÇAK, TÜBA (Türkiye Bilimler Akademisi) kanser çalışma grubu üyeliğine seçilmiş bulunmaktadır.

Türkiye’nin en yüksek bilimsel kuruluşlarından birisi olan TÜBA, Kanser Çalışma Grubunu 2002 yılında kurmuştur. TÜBA-Kanser Çalışma Grubu, ülkemizin bilime dayalı olarak insanlarına daha sağlıklı bir yaşam sunabilen ve kanser konusunda somut bilimsel ve teknolojik katkılar yapabilen bir ülke düzeyine çıkarılmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Fakültemizde Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Balkan Medical Journal Başeditörü olarak görev yapan Prof.Dr. Zafer KOÇAK’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Görevlendirme belgesi için aşağıdaki ikona tıklayınız.

Bu içerik 23.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 736 kez okundu.