Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek madde -1) ile Fakültemize Yatay Geçiş İçin Yapılan Başvuruların Değerlendirme Sonuçları

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Ge
çiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin Ek Madde -1 hükümleri doğrultusunda  "Merkezi Yerleştirme Puanıyla" Fakültemize yatay geçiş yapmak için başvuran öğrencilerin  değerlendirme sonuçları ekteki PDF dosyasında verilmiş olup yatay geçiş yapmaya hak kazanan öğrencilerimizin herhangi bir hak kaybına uğramamak için ekte verilen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Yönetmeliğini bir kez daha okumalarını ve halen yürütülmekte olan ders/staj kurullarından devamsız kalmamak için mümkün olan en kısa sürede kayıt yaptırmak  için Fakültemiz Öğrenci İşleri birimine başvurmalarını önemle rica ederiz.

Ek Madde-1                                           Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

Resim                                                             Resim

Bu içerik 03.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2576 kez okundu.