10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenimiz Gerçekleştirildi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Fakültemiz Dekanlık Binası önünde anma töreni düzenlendi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TÜRKYILMAZ, Dekanımız Prof. Dr. Filiz AKATA, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer AVLAN, Başhekim Prof. Dr. Abdullah TAŞ, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Nurettin TAŞTEKİN, Prof. Dr. Enis ULUÇAM, Prof. Dr. Hakan ERBAŞ,  Prof. Dr. Mustafa İNAN, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı.
Tören, sabah saatlerinde Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Yıldırım'ın ve Dekanımız Prof. Dr. Filiz AKATA'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından tören programı sona erdi.

Bu içerik 17.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 289 kez okundu.