Öğrencilerimizin Dikkatine

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE,

Covid-19 (+) olan ya da karantinaya alınan öğrencilerimizle ilgili duyuru

• Tüm öğrencilerimizin Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimine uymaları önerilir.

• Öğrencilerimizin Tıp Eğitimi Yönetim Sisteminde (MEDU) kişisel bilgi sayfalarında bulunan Covid-19 ile ilgili formu doldurmaları gerekmektedir.

• Eğitim-öğretim dönemi başlamadan Covid-19 (+) olan, karantinaya alınan ya da PCR testi negatif olup klinik olarak Covid-19 kabul edilen öğrencilerimizin durumlarını bildiren belgeleri Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine vermeleri gerekmektedir.

• Eğitim yılı başladıktan sonra Covid-19 (+) olan, karantinaya alınan ya da PCR testi negatif olup klinik olarak Covid-19 kabul edilen öğrencilerimiz durumlarımümkün olan en kısa zamanda Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine bildirmeleri ve ilgili belgeleri göndermeleri gerekmektedir.

• Covid-19 (+) olan, karantinaya alınan ya da PCR testi negatif olup klinik olarak Covid-19 kabul edilen öğrencilerimiz mazeretli izinli sayılacaktır.

• Eğitim-öğretim yılı başladıktan sonra Covid-19 nedeniyle mazeretli izinli sayılan öğrencilerimiz teorik dersleri MEDU-Trakya Sisteminde yüklü bulunan videolardan takip edecekler, Temel Hekimlik Uygulamaları ise ilgili kurulların telafi döneminde telafi edeceklerdir. Bunun için eksik kalan Temel Hekimlik Uygulamaları takip edilerek telafilerini talep etmeleri beklenmektedir.

• Covid-19 nedeniyle sınavlara giremeyen öğrencilerimizin durumları verecekleri dilekçelere istinaden Fakülte Yönetim Kurulunda görüşülerek karara bağlanacaktır.

• Öğrencilerimizin eğitim öğretimlerinin aksamaması için aşağıdaki adreste Rektörlüğümüzce belirtildiği gibi kampüs, derslik, uygulama salonları ve Hastanede maske takmaları ve hijyen kurallarına uymaları gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Bu içerik 15.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1633 kez okundu.