Avrasya Üroonkoloji Derneği’nin Düzenlediği 7. Üroonkoloji Kongresi, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi

Avrasya Üroonkoloji Derneği’nin düzenlediği 7. Üroonkoloji Kongresi, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongre Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu, Türk Üroloji Akademisi Koordinatörü Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu, Dekanımız Prof. Dr. A. Muzaffer Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ün konuşmalarıyla katıldığı açılış töreninin ardından Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve üroonkoloji ile ilgilenen hekimler üç gün boyunca çeşitli toplantılarda ürolojik kanserleri çeşitli yönleriyle ele aldı. Ana oturumların yanı sıra , uydu sempozyumlar, video ve poster oturumları, kurslar ve hemşire oturumlarının bulunduğu kongreye toplam 430 kayıtlı katılımcı, konuşmacı ve dinleyici olarak katkı verdi. Tıp Fakültemizden Prof. Dr. Cem Uzal, Prof. Dr. Vuslat Yürüt Çaloğlu, Prof. Dr. Murat Çaloğlu, Prof. Dr. Mete Çek, Doç. Dr. Tevfik Aktoz, Yard. Doç Dr. Hakan Akdere ve Yard. Doç. Dr. Ebru Taştekin’in oturum başkanı, konuşmacı, panelist ya da kurs moderatörü olarak bilimsel katkıda bulunduğu kongrede ilk günkü toplantıların ardından Balkan Kongre Merkezi’nde açılış resepsiyonu yapılırken kongrenin gala yemeği 27.1.2017 tarihinde Lalezar Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Kongre bitiminde Plovdiv’e bir gece konaklamalı bir tur düzenlendi.

Bu içerik 10.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 276 kez okundu.