2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Nöropsikiyatrik Hastalıklar Staj Kurulu Uygulama Sınav Sonuçları

Öğrencimiz Ödül TANI'nın Fakültemizi Yurtdışında Temsiliyeti Okulumuz Türk Tıp Öğrencileri Birliği Başkanı ve Araştırma Değişimi Ulusal Bölge Koordinatörü, Tıp Fakültesi 3. Sınıf Öğrencimiz Ödül TANI, üniversitemizi ve ülkemizi 26-28 Ocak 2018 tarihleri arasında Çekya'nın başkenti Prag'da IFMSA (Dünya Tıp Öğrencileri Birlikleri Federasyonu) tarafından gerçekleştirilecek "NEO-NORE Weekend 2018”de temsil edecektir. Her yıl yüzlerce tıp fakültesi öğrencisine staj ve araştırma gözlemciliği yapma fırsatı tanıyan TurkMSIC, Dünya Tıp Öğrencileri Birliği Federasyonu (IFMSA) ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) nezdinde çalışmaktadır. Fakültemizde 28 yıldır aktif olan TurkMSIC, IFMSA'İn düzenlediği toplantılara katılım göstermektedir. Yurtdışından fakültemize staj ve araştırma değişimi'ne gelen öğrencilerin geri dönütleri ve akademik kalite puanları gözetilerek, fakültemiz bu yıl bu organizasyonda ülkemizi temsil edecek delegasyona seçilme hakkı elde etmiştir. 35 farklı Avrupa ülkesinden temsilcilerin yer alacağı bu etkinlikte, Tıp Fakültemiz ve Üniversitemizin işleyişi, organizasyonları ve imkanları tanıtılacak ve ilerleyen yıllardaki değişim programlarına daha fazla öğrencinin katılabilmesi için anlaşmalar yapılacaktır.
Ek Dosyalar
Bu içerik 11.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 751 kez okundu.