14 Mart Tıp Bayramı 2014

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri Tıp Fakültemiz Öğretim Üye ve öğrencilerimizin davetli olduğu,  Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve Edirne Kamu Hastaneler Birliği'nin organize ettiği sabah kahvaltısı ile başladı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve Edirne Tabip Odası tören anıtına çelenklerini koydular. Etkinliğin Üniversitemiz bünyesindeki kısmı Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Tıp Fakültesi öğrencilerimiz Kübra Gökçe, Ege Varlı ve Mert Bardakçı'nın sunduğu mini Türk Müziği Konseri (tıklayınız) ile renklenen törende sertifikalar sahiplerini buldu.

Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen sertifika töreninde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde 25. Yılını tamamlayan Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ercan ABAY, Prof. Dr. Hakan KARADAĞ, Prof. Dr. Erdal VARDAR, Prof. Dr. Ali SARIKAYA ve Prof. Dr. Haluk ESGİN adına Uzm. Dr. Göksu Alaçamlı 25. yıl sertifikalarını Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ ten aldılar. Aynı törende Edirne'de hekimlik hayatının 40 yılını dolduran Prof. Dr. Kemal KUTLU, 30 yılını dolduran Prof. Dr. Filiz AKATA, Prof. Dr. Cem UZAL ve Dr. Oya YİĞİTBAŞI plaketlerini Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU ve Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Galip EKUKLU' dan aldılar.

Bu içerik 17.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 7585 kez okundu.