YÖNETİCİLİK/LİDERLİK ANKETİ DUYURUSU

Değerli Öğretim Üyelerimiz, Kıymetli Çalışanlarımız

Göreve geldiğimiz Ağustos 2016 yılından bu yana el ele vererek Fakültemizi hak ettiği yere getirmek için bu güne kadar büyük çabalar harcayarak verdiğiniz destekler için teşekkür ederiz. Fakültemizin eğitim, öğretim ve yönetim kalitesini artırmak amacıyla aşağıda link adresi belirtilen bir yönetici anketi hazırlanmıştır. Anketimizi doldurarak vereceğiniz katkı ile Fakültemizin yönetim süreçlerinin gelecekte daha iyi seviyelere taşınacağına inanmaktayız.

Tarafınıza gönderilen anketi 15 Mart 2019 tarihine kadar doldurarak göndermeniz memnuniyetle karşılanacaktır.

Anket için tıklayınız

TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Bu içerik 11.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1881 kez okundu.