Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz

Fakültemiz öğrencilerinden Kerime Aslı Bilir’in yürütücülüğünü yaptığı, Gözde Anlı ve Ekin Özkan’ın araştırmacı olduğu, danışmanlığını Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Ahmet Ulugöl ile Yrd. Doç. Dr. Özgür Gündüz’ün  yaptığı “Kannabinoid agonisti WIN 55,212-2’nin antipruritik etkisine spinal kannabinoid reseptörlerin katılımı” başlıklı TÜBİTAK  2209-A (Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri  Destek Programı) araştırma projemizin sonuçları, 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Charité Tıp Fakültesi Berlin’de  gerçekleştirilen 27. Avrupa Öğrenci Konferansında üniversitemiz desteğiyle Tıp Fakültemiz öğrencisi Ekin ÖZKAN tarafından sunulmuştur. Projemiz üniversitemizin ilk TÜBİTAK öğrenci projesi olup, Berlin’de öğretim görevlilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilip 2100 poster arasından ilk 60’a girmiştir. Projenin sonuçlarının aynı zamanda uluslararası hakemli bir dergide yayımlanması planlanmaktadır.

Öğrencilerimizi ve destek olan Öğretim Üyelerimizi tebrik ederiz.

Bu içerik 28.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1601 kez okundu.