ALAN İÇİ SEÇMELİ DERS/STAJ KURULU PROGRAMLARIMIZ İLAN EDİLMİŞTİR


Değerli Öğrencilerimiz,

Alan İçi Seçmeli Ders programlarımız,  Fakültemiz internet sayfasında ,Öğrenci-Kurullar ve Ders programları başlığı altındaki (tıklayınız) Seçmeli Ders/Staj Kurulu seçeneği içinde her sınıf için ayrı ayrı ilan edilmiştir. 

Öğrencilerimiz, 28 Mayıs 2014 ile 6 Haziran 2014 tarihleri arasındaki altı haftalık eğitim-öğretim süresinde hebiri dörder kredilik olan 2 haftalık seçmeli Ders/Staj kurulu programlarından üçünü seçeceklerdir. 

İlk defa bu yıl seçmeli/ders staj kurulu uygulanacağı için bir örnekle açıklamak gerekirse; 1. sınıf da eğitim-öğretim görmekte olan  öğrencilerimiz ilan edilmiş olan on farklı programdan 28 Nisan-9 Mayıs arasındaki ilk dönem için bir, 12 Mayıs-23 Mayıs arasındaki ikinci dönem için bir, 26 Mayıs-6 Haziran arasındKİ üçüncü dönem için bir olmak üzere toplam üç farklı şeçmeli ders kurulunu seçecek ve  başarılı olmaları halinde 12 kredilerini  tamamlamış olacaklardır. Her bir seçmeli kurulunun kontenjanı içerikte  ilan edilmiştir.  Örneğin TIP-251 kodlu "hekimlik pratiğinde iletişim" isimli seçmeli staj kurulunun kontenjanı "50" öğrencidir. Bu staj, her üç dönemde de açılacaktır. Dolayısı ile toplamda 150 öğrencimiz bu seçmeli staj kurulunu alabilecektir. Elektronik ortamda tercihler yapılırken ilgili stajın kontenjanı ilgili dönem için dolduğu anda o stajın ilgili dönem için seçilebilirliği kalmayacaktır. Ancak  eğer öğrencilerimiz arzu ederlerse ikinci veya üçüncü iki haftalık dönemde de TIP-251 kodlu seçmeli ders kurulunu seçebileceklerdir. 

Gelecek hafta öğrencilerimizin internet ortamında tercih yapmalarına imkan sağlanacaktır. Bu süreye kadar öğrencilerimizin kendi sınıfları için ilan edilmiş kurulları incelemelerini en çok arzu ettikleri stajdan başlayarak bir liste oluşturmalarını ve tercihlerini buna göre yapmalarını önemle rica ederiz.



Bu içerik 19.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3639 kez okundu.