ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS TERCİHİNİZİ YAPINIZ


Değerli öğrencilerimiz,

Daha önce de ilan ettiğimiz şekilde alan dışı seçmeli ders programlarımız ekteki dosyada gösterilmiş olup, bu duyurunun sonundaki "tıklayınız" ibaresini  kullanarak tercihinizi yapabilirsiniz. Tercih sistemi bugün (20 Eylül 2014 Cumartesi) saat 15:00 de açılacak olup tercihinizi yapmadan önce lütfen aşağıdaki uyarıları bir kez daha okuyunuz:

1. Alan dışı seçmeli dersler cuma günler öğleden sonra listede gösterilen saat ve mekanlarda gerçekleştirilecektir (Listede görebileceğiniz gibi bazı dersler için yer ve saat daha sonra açıklanacaktır).

2. Güz döneminde 1. ve 3. sınıfta eğitim gören öğrencilerimiz, bahar döneminde ise 2. ve 4. sınıfta eğitim gören öğrencilerimiz alan dışı seçmeli ders/staj alacaklardır.Dolayısı ile bugün  sadece 1. ve 3. sınıf öğencilerimiz alan dışı ders tercihi yapacaklardır.

3. Trakya Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği  hükümlerine göre alan dışı seçmeli derslere devam zorunludur. (Lütfen, ekte verdiğimiz  Trakya Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğimizin seçmeli ders/staj kurulları ile ilgili hükümlerini bir kez daha okuyunuz.)

4. Her öğrencimiz sadece bir ders tercih edecektir.

5. Öğrencimiz 3. sınıfta eğitim gören öğrencimiz dahi  olsa,  sınıfını  1. sınıf  olarak işaretleyecek-seçecektir. (ÇOK ÖNEMLİ: TÜM 1. VE 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SINIFLARINI  1. SINIF ÖĞRENCİSİ OLARAK SEÇECEKLERDİR. SINIF SEÇENEĞİ 3. SINIF OLARAK SEÇİLİRSE TERCİH YAPILAMAYACAKTIR)

6. Tercih işlemi 22 Eylül 2014 Pazartesi günü tamamlanacak olup, tercihte bulunmayan öğrencilerimiz boş kontenjanlara yerleştirilecektir.

7. Bu yıl beşinci sınıfta eğitim görmekte olan öğrencilerimiz ekte verilen ders listesinden seçim yapmayacaklardır. Beşinci sınıf öğrencilerimiz için tercih sistemi 22 Eylül 2014 Pazartesi günü 18:00 da açılacak olup, öğrencilerimiz sisteme girdiklerinde kendilerine iki seçenek sunulduğunu göreceklerdir. Bu seçenekler "Girişimcilik" ve "Trafik Hayattır" isimli dersler olup her iki alan dışı seçmeli programda uzaktan eğitim yolu ile öğrencilerimize aktarılacaktır.

Lütfen, 3. sınıfta eğitim görüyor olsanız dahi sınıfınızı 1. sınıf olarak işaretlemeyi unutmayınız. 

Tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir öğretim dönemi dileriz.

 

Alan dışı seçmeli ders tercihinizi yapmak için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 20.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 4488 kez okundu.