ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS PROGRAMI TERCİHLERİ


Değerli öğrencilerimiz,
 
Alan dışı seçmeli ders programlarımız ekteki dosyada gösterilmiş olup, aşağıda detaylandırıldığı şekilde 1. ve 3. sınıfta eğitim gören öğrencilerimiz (20 Eylül 2014 Cumartesi) saat 15:00 de, Fakültemiz İnternet sayfasının öğrenci duyuruları bölümünde yapılacak 2. duyuru içeriğindeki linkten tercih yapılabileceklerdir.
Tüm dersler 3 AKTS kredilik olup  öğrencilerimiz sadece bir ders tercih edecek, böylece zorunlu kredilerini tamamlamış olacaklardır.

Dikkat edilmesi gereken  önemli konular:

1. Alan dışı seçmeli dersler cuma günler öğleden sonra listede gösterilen saat ve mekanlarda gerçekleştirilecektir (Listede görebileceğiniz gibi bazı dersler için yer ve saat daha sonra açıklanacaktır).
2.  Güz döneminde 1. ve 3. sınıfta eğitim gören öğrencilerimiz, bahar döneminde ise 2. ve 4. sınıfta eğitim gören öğrencilerimiz alan dışı seçmeli ders/staj alacaklardır.Dolayısı ile yarın sadece 1. ve 3. sınıf öğencilerimiz alan dışı ders tercihi yapacaklardır.
3.  Trakya Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği  hükümlerine göre alan dışı seçmeli derslere devam zorunludur. (Lütfen, ekte verdiğimiz  Trakya Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğimizin seçmeli ders/staj kurulları ile ilgili hükümlerini bir kez daha okuyunuz.)
4.  Bu yıl beşinci sınıfta eğitim görmekte olan öğrencilerimiz  ekte verilen ders listesinden seçim yapmayacaklardır. Beşinci sınıf öğrencilerimiz için tercih sistemi 22 Eylül 2014 Pazartesi günü 18:00 da açılacak olup, öğrencilerimiz sisteme girdiklerinde kendilerine iki seçenek sunulduğunu göreceklerdir. Bu seçenekler "Girişimcilik" ve  "Trafik Hayattır" isimli dersler olup  her iki alan dışı seçmeli programda  uzaktan eğitim yolu ile öğrencilerimize aktarılacaktır.
 
Tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir öğretim dönemi dileriz.


Ek Dosyalar
Bu içerik 19.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 6285 kez okundu.