4.Sınıf Öğrencilerine Duyuru

Sevgili Stajerlerimiz,

2016-2017 eğitim-öğretim yılı 29.08.2016 tarihinde başlıyor. Hepimize başarılı bir çalışma dönemi dileriz.

Bu yıl hastalarla birlikte daha fazla zaman geçireceğiz. Titizlikle hazırladığımız ders programlarımıza göre stajlar boyunca teorik ve uygulama derslerimiz olacaktır. Grupların geçtiğimiz yıllara göre daha kalabalık olması nedeni ile ilk haftalarda belki dersliklerle ilgili sıkıntılarımız olabilir. Mevcut kullandığımız dersliklerimizi yeniliyoruz ve staj başlangıcına yetiştirmeye çalışıyoruz. Ancak sorun olursa derslerimiz aşağıdaki çizelgede tanımlandığı şekilde yapılacaktır.

Ayrıca rotasyon ve ders programlarımız, öğrenci grup listelerimiz, devam yönetmeliğimizin ilgili maddesi ve uygulama değerlendirme sınavlarında kullanılacak olan Anabilim Dallarının ağırlıkları ekte sunulmuştur.

Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Prof. Dr. Ahmet TEZEL                                                   Prof. Dr. Mustafa İNAN
                Dekan Yardımcısı                                                            Dekan Yardımcısı

Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR
                                                                Dekan V.

DERSLİKLER :

STAJ KURULU

UYGULAMA DERSLERİ

TEORİK DERSLER

I.Staj Kurulu

Eski Amfi Binası-A Amfisi

II.Staj Kurulu

Eski Amfi Binası-Prof.Dr.Mişel Kokino Amfisi

III.Staj Kurulu

Eski Amfi Binası-Prof.Dr.Müberra UYGUN  Amfisi

IV.Staj Kurulu

Eski Amfi Binası-D Amfisi

Duyuruyu içeriğini indirmek için aşağıdaki ikona tıklayınız.

Bu içerik 26.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2461 kez okundu.