1. VE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN "HASTANEMİZİ VE EĞİTİM ARAŞTIRMA ORTAMLARIMIZI TANIYALIM" DERSİ İLE İLGİLİ DUYURU

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programında “Dikey Koridor” dersleri içinde yer alan Trakya Üniversitesi Hastanesinin çeşitli birimlerine yapılacak olan öğrenci ziyaretleriyle ilgili ayrılmış saatler bulunmaktadır. Öğrencilerimiz bu saatleri ekte bulunan ders programlarından takip etmeli ve yine ekte sunduğumuz 3 formu, bir öğretim yılı içinde, 3 döngüde, öğrenci başına 9 adet olacak şekilde doldurmalıdırlar. Bu formlarda ziyaretleriyle ilgili izlenimlerini yazmaları beklenmekte ve evrakları birim sorumlularına imzalatarak sınıf koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Hastane ziyaretiyle ilgili ayrıntılara Fakültemiz web sayfasından da (Dikey Koridor Dersleri) ulaşılabilir.

Programın aksamaması ve devam sorunu yaşanmaması için öğrencilerimizin belirlenen yer ve saatte hazır bulunmaları önemle rica olunur.
Ek Dosyalar
Bu içerik 22.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 5183 kez okundu.