Dekan Olarak 19.08.2016 Tarihinde Göreve Başlayan Prof.Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR'in Mesajı


Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Değerli Çalışanları ve Sevgili Öğrencilerimiz,

 

Tıp Fakültesi Dekanlık görevine 19 Ağustos 2016 tarihinde atanmış bulunmaktayım.

Yurdumuzun içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemlerde, ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması,  insan haklarının ve hukukun tam anlamı ile geçerli olması için toplumun tüm kesimlerinin üzerine düşeni yapması gerektiğine inanmaktayım.

1974 yılında Edirne Tıp Fakültesi olarak başlayıp, 1982’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak devam eden Tıp eğitiminin günümüzde ve gelecekte hak ettiği değeri alması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Fakültemiz; üniversitemizin bölgesel, ulusal ve uluslararası hedeflerine ulaşabilmesine destek sağlayacak olan en önemli unsurlarından biridir.

Akredite edilmiş yüksek kalitede bir mezuniyet öncesi ve sonrası tıp eğitiminin verildiği, atıf ve/veya patent alabilen kaliteli araştırmaların yapıldığı, üst düzey hasta hizmetinin sunulduğu bir Tıp Fakültesi hedefliyoruz. Böyle bir fakülte ancak hiçbir ayrım yapılmaksızın tüm çalışanlarının mutlu olması ile mümkündür. Hepimizin tek bir ailenin bireyleri olduğumuzu daima hatırlamanızı ve bu düşünce ile çalışmalarınızı devam ettirmenizi diliyorum.

Sayın Prof. Dr. Ahmet Tezel (atezel@trakya.edu.tr) ve Sayın Prof. Dr. Mustafa İnan (mustafainan@trakya.edu.tr) ile birlikte 13. Dönem Dekanlık yöneticileri olarak, sizler ve Rektörlüğümüzle birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyacağız.

 

Her zaman yanımızda olmanız dileği ile,

                                                                                                   Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir
                                                                                             Dekan
                                                                                              (mdemir@trakya.edu.tr)

 

Bu içerik 23.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 748 kez okundu.