1-5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ALAN İÇİ SEÇMELİ DERS/STAJ KURULLARI VE KONTENJANLARI

Değerli Öğrencilerimiz;
Eğitim-Öğretim yılı başında ilan edilmiş olan Akademik Takvime uygun olarak Fakültemiz alan içi seçmeli ders/staj programları 27 Nisan – 05 Haziran 2015 tarihleri arasında uygulanacak olup  alan içi seçmeli ders/staj kurul programı isim ve kontenjanları ekte verilmiştir. Tüm sınıflar için her bir program ikişer haftalık sürelerle üç kez tekrarlanacaktır. Öğrencilerimiz 27 Nisan – 08 Mayıs dönemi için bir, 11 Mayıs – 22 Mayıs dönemi için bir ve  25 Mayıs – 05 Haziran dönemi için bir olmak üzere toplam üç tercihi Fakültemiz İnternet sayfasında daha sonra verilecek tercih linkini kullanarak yapacaklardır. Bu kapsamda:

1. sınıf öğrencilerimiz   13 Nisan Pazartesi saat 18:00 ile 15 Nisan Çarşamba 09:00 saatleri arasında
  2. sınıf öğrencilerimiz   13 Nisan Pazartesi  saat 19:00 ile 15 Nisan Çarşamba 09:00 saatleri arasında
  3. sınıf öğrencilerimiz   13 Nisan Pazartesi  saat 20:00 ile 15 Nisan Çarşamba 09:00 saatleri arasında
  4. sınıf öğrencilerimiz   14 Nisan Salı  saat 18:00 ile 16 Nisan Perşembe  09:00 saatleri arasında
  5. sınıf öğrencilerimiz   14 Nisan Salı  saat 19:00 ile 16 Nisan Perşembe  09:00 saatleri arasında

tercihlerini elektronik ortamda kodlayacaklardır. Öğrencilerimizin bilgi yönetim sistemi giriş şifrelerinin kullanılabilir durumda olup olmadığı şimdiden kontrol etmeleri, en çok tercih ettikleri alan içi seçmeli dersleri/stajları seçebilmeleri açısından önem arz etmektedir. Üçüncü sınıf öğrencilerimiz için bir önemli istisna Fizyoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Tıp 359 kodlu “Şok” isimli seçmeli dersin diğer tüm derslerden farklı olarak dört hafta süreli oluşudur. Bu dersi tercih eden öğrencilerimiz son iki  haftalık dönemde yine Fizyoloji Anabilim Dalımız tarafından düzenlenmiş olan  TIP 361 kodlu “Olgularla Fizyoloji (solunum ve kardiyovasküler fizyoloji)” isimli dersi de tercih etmiş sayılacaklardır. Adı geçen her iki seçmeli derste, diğer tüm alan içi seçmeli ders/staj kurullarından farklı olarak  tek döngü olarak uygulanacaktır.

Öğrencilerimizin  başarılı alan içi seçmeli staj dönemi geçirmelerini dileriz.

Kontenjan bilgisi için tıklayınız

Bu içerik 08.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 3211 kez okundu.